Pri príprave vysnívaného svadobného dňa prechádza väčšina ľudí štyrma základnými fázami:

bílá obálka

  1. Nadšenie!Poznáte ten pocit, keď Vás Váš vysnívaný muž požiada o ruku. Možno sa červenáte, možno potečú slzy šťastia, možno nebudete mať k dispozícii tie správne slová, ale budete nesmierne šťastná. Cítite sa milovaná, naplnená, motivovaná. Vaše myšlienky idú momentálne len ku svadobnému dňu a k tomu aké to bude všetko dokonalé. V tejto fáze ešte moc https://www.zkratky.cz/MOC/10318 neriešite prípravy, vidíte len tú svetlú a trošku naivnú stránku svadobných príprav. Možno sa vyskytne prvá otázka kedy bude svadba a aké svadobné oznámenia zvolíte, aby ste dali vedieť všetkým najbližším túto úžasnú novinku.
  2. Pochopenie!Táto fáza príde väčšinou s časom, keď začnú tikať hodiny a vy si uvedomíte, že potrebujete svadbu už začať plánovať. Častokrát Vás do tejto fázy zavedú ľudia, ktorí si už týmto procesom prešli. V tejto fáze začínate chápať, že prípravy svadby nebudú iba zábavou a že je tam mnoho vecí a detailov na premyslenie. Táto fáza je častokrát spojená s menšou panikou a stresom ako to všetko zorganizujete.
  3. Realizácia!Nakoniec zistíte, že Vám neostáva nič iné len sa tejto šance chopiť a začnete všetko krásne plánovať. Od tých základných vecí až po najmenšie detaily. Zapojené sú všetky kamarátky, budúci manžel a v neposlednom rade rodina. Možno si na pomoc zavoláte agentúru, ktorá Vám pomôže s organizovaním. V tejto fázy by ste ale mohli využiť naše služby, ktoré sú jednoznačne bezkonkurenčné. Ponúkame Vám tradičný prístup k realizácii svadieb, ale taktiež aj trošku odľahčený, pretože si myslíme, že svadba by mala byť predovšetkým zábavou. Čo by ste povedali napríklad na vtipné svadobné oznámenia,ktoré Vašich hostí namotivujú a potešia?
  4. Svadobný deň! Ak ste všetky prípravy úspešne zvládli, tak Vás ostáva už jediné a to užiť si svoj krásne zorganizovaný svadobný deň. Prežiť ho s pocitom, že všetky tie prípravy stáli za to.

svatba medvědů