V prípade, ak z hľadiska relaxačných, no takisto liečivých služieb hľadáte nejaký zaujímavý zážitok, rozhodne musíme spomenúť tantrickú masáž. Niekto ju považuje za veľmi originálny druh masáže a druh telesného umenia s veľmi dávnou tradíciou, iní si ale pod ňou predstaví viac menej erotické služby. Vzniká rozdielna charakteristika, ale vo svojej podstate je tá pravda zasa niekde uprostred a cieľ je spoločný:

Dosiahnuť uvoľnenie blokov vo všetkých bodoch vášho ja a následne vás zmyselnými dotykmi nabiť čerstvou životnou silou.

kvety, aróma

Kvalitná tantrická masáž musí byť praktizovaná človekom, ktorý v nej má prax, rozumie jej princípom a má svoju originálnu techniku z hľadiska zmyselných dotykov. Na druhej strane priorita týchto techník vraví takisto o nutnosti pracovať so sexuálnou energiou a pri dotykoch nevynechávať celé telo vrátane intímnych partií. Rozdiel je ale v tom, do akej miery tu je erotika intenzívna.

Niektoré salóny alebo súkromní podnikatelia/ky v danom obore, čo sa špecifikujú na tieto služby poskytujú „classic“ tantru, teda zmyselné dotyky rúk a masáž celého tela tak, ako bolo spomenuté. Je však možné skúsiť „classic“, no takisto zaujímavejšie, intenzívnejšie a z hľadiska erotiky pikantnejšie praktiky ako napr. body to body alebo sensual, čo sú odporučené napr. pre tých, ktorí sú s klasikou už veľmi dobre zoznámení a hľadajú nový pôžitok. Takúto širšiu ponuku poskytuje tantra bratislava https://bratislavatantra.sk/tantricka-masaz/.

postele na masáž

V neposlednom rade treba spomenúť, že navštíviť tieto služby vo všeobecnosti môže ktokoľvek, respektíve nie sú určené len pre mužov, ale zákazníkmi môžu byť aj ženy a čo sa stáva populárnym najmä v posledných rokoch- návštevníkmi sú spokojné, poväčšinou mladé páry, ktoré chcú zažiť tento originálny pôžitok spoločne. Aby bol efekt čo najlepší, masérom je v oboch prípadoch osoba opačného pohlavia než tá, ktorá sa stáva príjemcom energie.