A inak to nie je ani v našich domácnostiach, aj vďaka novým moderným elektronickým zariadeniam si môžeme užívať život o niečo viac tým, že nám šetria čas, ktorý by sme inak museli nevyhnutne stráviť pri rôznych činnostiach, ako napríklad pri upratovaní. Pomaly ale isto upadnú do zabudnutia časy, keď sme na vysávanie nášho domova museli mať vyhradený čas, teda aspoň v prípade ak sme nechceli zakopávať o prachové chumáče. V dnešnej dobe si to vieme zariadiť aj na diaľku, pokojne aj vtedy ak si vychutnávame kávičku v nejakej útulnej kaviarničke.

upratovanie domácnosti

Robotický vysávač Xiaomi Mi sme si vybrali preto, lebo je to na trhu momentálne najideálnejší robotický pomocník čo sa týka pomeru kvality a ceny. V porovnaní s robotickými vysávačmi vysokej cenovej kategórie si lepšie vybrať už neide, aj tí najnáročnejší s ním budú nadšení a radi budú využívať jeho pomoc.

Na pohľad krásny, moderný a elegantný „doplnok“ domácnosti, v skutočnosti pomocník, ktorého kvality predbehli jeho cenu. Vďaka kefe umiestnenej na boku vysávača povysáva aj rohy miestností, s čím má veľa jeho iných „kolegov“ problém a vďaka laserovému senzoru a inteligentnému navigačnému systému si môžete byť istý, že svoju prácu urobí naozaj dôkladne. Nemá strach ani z kobercov, ktoré so svojim silným motorom hravo zvládne. Nečistoty zbiera do svojej zbernej nádoby a v prípade jej maximálneho naplnenia Vás na to upozorní. Efektívne vysávanie je to, čo nás zaujíma najviac. A v prípade Xiaomi Mi to lepšie už skutočne neide, obsahuje 12 senzorov, ktoré si dokážu vytvoriť nielen mapu priestoru a vyhliadne si prekážky, ale tiež vďaka nim nespadne zo schodov alebo nebude narážať do nábytku.

robotický vysávač

Akonáhle je vysávanie dokončené, vráti sa do svojej nabíjacej stanice. Pútavé je, že pri vybití počas vysávania sa nielen sám vráti do nabíjacej stanice a počká kým bude nabitý, ale to že sa potom vráti na miesto, kde nedokončil svoju prácu a pokračuje ďalej vo vysávaní.

Výrobcovia budú mať čo robiť, aby prednosti tohto vysávača povýšili ešte vyššie, nakoľko Xiaomi Mi nastavil latku skutočne vysoko, a Vy sa tak môžete tešiť z jeho pomoci a ušetreného času.